Å HANDLE LOKALT PÅ NETT

Å HANDLE PÅ NETT KAN OGSÅ VÆRE Å HANDLE LOKALT!

Handle lokalt og støtt en drøm

Fler og fler lokale nisjebuitkker har egen nettbutikk, kanskje ikke en nettbutikk med de store rabattene og gratis frakt og retur, men som et supplement til den fysiske butikken. Så om du handler bevisst når du handler på nett kan du fortsatt være med å holde liv i en drøm. 

ØKT HANDEL PÅ NETT

I 2018 brukte nordmenn 145 milliarder kroner på netthandel, og hadde da økt med 4,6% fra året før, melder NRK nyheter om. Og fra 2011 til 2017 tredoblet nordmenn sine kjøp i utenlandske nettbutikker. Dnb nyheter mener vi bare har sett begynnelsen på netthandelen i Norge og at den vil kreve at vi som butikker forstår hva som er kritiske byggeklosser i netthandelsopplevelsen. 

FORDELEN MED OSS LOKALE PÅ NETT

Når du handler på nett, hva vil du ha av kundeservice da? Har du noen gang tenkt på at det å stille oss et spørsmål om for eksempel en sko er stor eller liten i størrelse, hvilken bredde den har og om den vil passe med antrekket du har kjøpt deg, skal være like naturlig på nett som i fysisk butikk? Her har vi små, lokale et konkurransefortinn! For du kan sende en mail til butikken vår og spørre! Og jeg, Anne, sitter i andre enden og svarer deg så snart jeg ser at mailen har dukket opp. Og jeg har faktisk vokst opp i en skoeske! Eller du kan ringe butikken og rådføre deg før et kjøp på 61176315, og få svar av en med lang erfaring med sko! Dette har vi holdt på med i snart 40 år, så om noen kan sko, så er det oss!

DET GJELDER Å VELGE LOKALT OGSÅ PÅ NETT

Fra Fashionweekend

Fra årets Fashion - og designweekend

Den bevisste forbruker velger med hodet og hjerte også når det gjelder å handle på nett. De forstår verdien av å handle innenlands, og i butikkene som også har fysisk butikk. For hva er vel et bysentrum uten butikkene? På Gjøvik er vi ivrige, vi jobber hardt for å lage en hyggelig by. Vi har fashion- og designweekend på våren og akevittfestival første helga i oktober. Nå i august skal vi ha Byfest. Mange av disse aktivitetene vi har involverer oss butikker i stor grad. Vi er med å arrangerer, mange med en hel haug med dugandstimer! Vi lager avtaler med unge som vil bli modeller, fotografer som vil gjøre seg kjent...i det heletatt gidder vi mye for å gi dere handleopplevelsen! 

Angelika Angelika

 Begge disse bildene er eksempler på samarbeid inngått mellom lokal modell, Angelika og Anders Bakken photography

Med klær, sko og veske fra Skostua.

Dette er prosjekter vi gjør for å hjelpe hverandre, få lokalhandel til å fungere og for å få energi og lyst på jobben vår!

SÅ HANLDE LOKALT OGSÅ PÅ NETT!