NORSK DESIGN I FRAMMASJ

KASTEL - DET URBANE NORSKE INTERNASJONALE UTTRYKKET

Flere norske merker har fått feste i markedet den seneste tiden, og ett av disse merkene er Kastel! De sporty og trendy skoene med vanntett materiale og superlette såler har gjort sitt inntog i motemarkedet. De aller fleste av oss har nå hørt om merket! 

Fra California til Stavanger med interesse for design.

12 år gammel flyttet Andreas Malo Dyb til Stavanger fra California! Med skating som hobby kom interessen for skatesko og sneakers, og i timene ved Gosen skole satt Andreas å tegnet sko! Som 13 åring var han selv sikker på at det var skodesigner han skulle bli. 

Etter videregående var dermed design skole i Milano et naturlig valg, og han jobbet med flere norske skomerker før han i 2013 startet sitt eget skodesign! 

 

Fokus på det norske kilmaet.

Fordi klimaet i Norge varierer veldig i forhold til sesong, valgte han å designe sko som skulle passe bedre her hjemme enn mange av de andre sneakers og skatemerkene han kjente til. Skoene ble laget i kombinasjoner semsket skinn, stoff og vanntett membran. Det at skoen egner seg for våte forhold gjør den til en allround sko, til helårsbruk og som passer til all slags vær og føre.

Bilde av norske værtyper

Se også video med designeren som snakker om de vanntette egenskapene og hvordan ta vare på skoene til Kastel her:

Waterresistant treatment - kastel

 

Et merke i vekst!

Siden oppstarten i 2013 har selskapet vokst og i 2017 omsatte de for 5,7 millioner kroner. Nå har Malo Dyb ansatt en til å ivareta den videre veksten i selskapet. Som skoforhandler opplever vi at stadig flere kunder kjenner merkevaren, og de kjøper disse lette, komfortable skoene! Kundene våre er veldig fornøyde. 

Så har du ikke et par Kastel, gå inn å se utvalget vårt her:  Kastel

 

Satsning på norsk merkevare.

Som skoforhandler er det viktig for oss at de norske merkevarene får god plass i hyllene, og at de som tør å satse på norsk design opplever at vi ønsker de velkomne. Hos oss finner du flere norske merker og vi satser på norsk design! Dette er en tradisjon vi er stolte av og som vår butikk har opprettholdt i mange år.

Å få møte designeren ansikt til ansikt er viktig for oss, for å få inngående kjenneskap til merket, høre historien bak merket og lære oss produksjonsfakta. Så når anledningen byr seg slår vi av en liten prat! Her med Andreas Malo Dyb...

 

Har du spørsmål omkring Kastel sko eller andre av våre merker, ta gjerne kontakt med oss her: Kontakt oss

Flotte nyheter i Briskeby, filtjoggere i gul og mørk grå filt❤️

Se de to nyhetene her

 

 Lekre sneakers i ullfilt!