SKOKREM TIL SEMSKET SKINN

FINNES DET SKOKREM TIL SEMSKET SKINN?

Svaret er ja selvsagt finnes det skokrem til semsket skinn!!

 

Er det ikke nok å impregnere?

Det semskede skinnet er laget av baksiden av det glatte skinnet, og mange av våre kunder er litt skeptiske! De har hatt semskede sko som har blitt blasse i fargen og slappe i skinnet!! Og de har faktisk husket å impregnere! Men når de får spørsmål i butikken om de har brukt skokrem på de, stirrer de bare vantro på ekspeditøren! Finnes det skokrem for semsket!

Alt skinn må ha nærende pleie! Ellers blir det slapt, tørt, stygt i fargen og ser slitt ut. Skokremen til semsket skinn er flytende. Den kommer enten på sprayboks eller på flaske med en svamp for påføring. Den kan være nøytral eller med farge. Farget flytende krem selger vi utelukkende på flaske med svamp, fordi sprayboksene med farge ofte medfører at man nærmest må maskere alt som ikke skal ha farge. De aller fleste farger blir freshe og fine med nøytal spray, fordi skinnet er gjennomfarget og kremen "plukker opp" kjernefargen og frisker på den. Personlig synes vi mørk blå og svarte semskede sko blir penere med krem med farge.

 Hva er forskjellen på skokrem og impregnering da?

Enkelt sagt legger impregneringen seg bare utenpå som et beskyttende lag, mens skokremen tremnger ned i skinnet, mykgjør og pleier skinnet innefor ytterste lag. Disse to produktene er laget med ulike ingredienser og går egentlig hånd i hånd i skopleien. 

Hva med penskoene mine?

Den daglige skoen som er utsatt for vind og vær må selvsagt pleies oftere, men hva er vel en lekker pensko med blass farge, bustete i skinnet og litt halvslapp? Gi penskoene en runde med skokremen og impregner de etterpå. Plutselig kommer regnskura på vei ut av taxien og inn på hotellet etter endt bryllupsfest. Da kan skoene være ødelagte for alltid uten rett pleie. 

Tre steg til velpleide sko!

Skal man holde skinnskoene sine pene er det tre steg som gjelder:

1. Rengjør skoen. Bruk da gjerne en shampo for skinn eller semsket skinn, og en egnet børste til å få vekk rester av jord og møkk.

2. Plei med skokrem tilpasset det skinnet og den fargen skoen er.

3. Impregner! Spray gjerne flere ganger slik at impregneringen legger seg i flere lag.

For å gjøre det enkelt for deg har vi listet opp en innkjøpsliste med produkter vi tenker er et must for å ha velpleide sko!

- Shampo for skinn/semsket skinn

- En rensekrem for ekstra delikat skinn en ten i sko, vesker eller skinnklær

- Skokrem  - en for semsket og en for glattskinn

- En børste til å bruke på semskede sko

- En børste til skokremen for glattskinnsko

- En god impregnering

- Eventuelt en god svamp til å bruke til shampoen

 

SE DENNE GØYALE VIDEOEN OM IMPREGNERING ... Bama power protector

Ønsker du å vite mer om skopleie og du har noen spørsmål ta kontakt med oss her: Kontakt oss