SOMMERSANDALER OG PENE FØTTE

SOL, VARME OG BARE FØTTER

Endelig litt varm sommer, sol og tid for sandaler. Og utvalget er stort og fargrikt. Flate, hæler og wedge er like aktuelt, så nå er det bare å la personlig smak og stil få bestemme hvordan årets sandaler skal se ut. 

Billibi sandal og Summum kjoleLekker BilliBi sandal i jadegrønn eller guccigrønn

Kjolen fra Summum kan du finne her!

 

TOMMY HILFIGHER - KLASSISK OG TRENDY

Tommy Hilfiger sandal

Et av våre mest klassiske sandalmerker er Tommy Hilfigher. De har alltid en kolleksjon som består av de typiske fargene for merket som er blått, rødt og hvitt. I år er det nye print på kilehælene, og nye lekre detaljer i gull. At de lager sandalene i tøy er også typisk for merket. Tommy Hilfigher ble grunnlagt av Tommy selv i 1985, og blir beskrevet av grunnleggeren selv som "american classy cool"

Se utvalget vårt av Tommy Hilfigher her

 

KOMFORT OG TREND HÅND I HÅND

Panama Jack sandal

Panama Jack er et spansk merke og de lager alle sine sandaler, enten de er flate eller på wedge, med helt fantastisk komfort. Når beina blir varme og litt hovne er det viktig å ha gode sko, som ikke klemmer. De fleste av Panama Jacks modeller har gode reguleringsmuligheter og passer mange slags føtter. 

Se utvalget vårt av disse bestselgende komfortable sandalene her

VELSTELTE FØTTER ER ET MUST

Caprice sandal  

Å ha pene velstelte føtter i de åpne sandalene er et must. Og her kommer noen tips til hvordan du kan få vakre føtter i en fei:

1. Sett føttene i vann i minimum 15 minutter. Jeg bruker epsomsalt og mine kjære Doterra eterisk oljer, som mykgjør og pleier huden. De jeg liker aller best å tilsette vannet er Geranium, Lavendel og enten Rosmarin eller Peppermynte. Jeg bruker peppermynte de dagene det er veldig varmt og jeg har hovne føtter. 

SaltPeppermint

Om du ønsker å skaffe deg noen av disse herlige oljene kan du gå inn å bestille de på min Doterra side:

 Den finner du her!

2. Skrubb bort hard hud med en pimpestein. 

3. Bruk en god fotkrem, gjerne daglig. 

4. Velg sandaler med omhu....

 

RIKTIG GOD SOMMER ØNSKES FRA SKOSTUA OG ANNE....