ULL TIL JUL.

ULLPLAGG TIL HVERDAG OG FEST.

Kombinasjonen kalde dager og høytid gjør de enkle pene ullplaggene til We Norwegians helt perfekte å ha i garderobeutvalget. Tenk å kunne finne en kjole som du både kan ha på til late julemorgener og som bare kan dresses opp med høye hæler og pene smykker til lutfisklaget på kvelden. Eller hva med en perfekt kosedress, som også kan pyntes med dressjakke og pumps til gjestene kommer. Alt i 100% ull, tynt, lunt og delikat.

 

WE NORWEGIANS

Norsk design i ull, grunnlagt av Tove Grane, som også er sjefsdesigner er et merke som blir lagt merke til. Et merke med kvalitetsklær, til han og henne, som har god funksjon og som er brukbare i vårt skandinaviske klima. Designelementene i klærne skal ikke overgå bruksfunksjonene. 

We Norwegians har blant annet inngått samarbeid med en av de mest innflytelsesrike og markante personligheter i norsk moteverden akkurat nå, Stom Pedersen, som promoterer We Norwegians herreundertøy linje. Også alt dette i ull. 

 

Se We Norwegians hjemmeside her

 WE NORWEGIANS HOS SKOSTUA.

Høsten 2018 er første sesong med We Norwegians hos oss. Vi har tatt inn noen av de beste stylesene på dameklær, som for eksempel den anvendelige ullkjolen i A fasong, med lang erm og lommer. Tøff som hverdagskjole med joggesko eller til pent med smykker og pumps.

Se den her

Vi har også en tøff litt røffere kjole, som det passer veldig godt å bruke en tights under i samme materiale.

Se den her

Så er det joggedresslinjen. To dresser, som faktisk er pene nok til å svippe innom naboen til en kaffekopp i. Og en helt fantastisk jumpsutie. Som både kan være sofaplagg og festplagg ettersom hva man har til. Et par deilige tøfler på juledagen i sofakroken og en rutete dressjakke og pumps til juleseskapet på kvelden.


Se joggedressinjen her

Til sommeren venter vi inn nydelige tynne ull t shirts i lekre farger!

 Har du spørsmål om plaggene til We Norweigans, kontakt oss på vår kontaktside!