VALENTINSDAGEN

14. FEBRUAR I KJÆRLIGHETENS TEGN

Bilde av sko i hjerte

Alle kjenner følelsen. Pulsen øker, kinnene blir røde, hjertet banker hardt i brystet. Du er forelsket! Torsdag den 14. februar er det Valentines dag, og vi kan gi hverandre gaver, blomster og kort som uttrykker hva vi føler for den andre. 

VALENTINES DAY - HISTORIEN

Valentinsdagen er opprinnelig en kristen helgenfeiring av flere helgner som het Valentin. Hva som førte til den romantiske feiringen er noe usikkert, noen mener det er en førkristen fruktbarhetsfeiring som startet den 15. februar. Mens andre teorier er at Sankt Valentin ble fengslet fordi han viet soldater, eller en annen Sankt Valentin skrev avskjedsbrev han signerte med "din Valentin". Uansett opprinnelse er det en dag man allerede på 1700 tallet viet kjærligheten og gav hemmelige beundrere muligheten til å gi bort håndlagde kort til den man holdt kjær. Det er blitt en dag det er populært å fri på, og en dag man viser den man er forelsket i eller elsker hva den andre betyr!

NOE PENT TIL DIN KJÆRE

En Valentinsgave kan være så mangt, men for den trendy kvinnen er sneakers en kjærkommen gave. Det er noe man kan bruke hele våren og sommeren og som er anvendlig til både bukser og skjørt. Borrelåsen er faktisk tilbake, og er superhot denne sesongen. Så mitt forslag til årets Valentins gave, for å vise at du henger med er, denne

BilliBi snekkers med borrelås

Denne finner du her

 

Eller hva med å vise din kjære at du har fått med deg at dyreprint er in? Denne fra Unisa er utrolig fin, og er mitt tips nummer to!

Unisa sneakers med dyreprint

Du finner denne lekre sneakersen her

geox sneakers

Dette må jo være den ultimate valentinsskoen

SMYKKER ER NOE ENHVER KVINNE LIKER

Jeg kjenner ingen kvinne som sier nei takk til å skinne litt ekstra. Å gi bort et smykke er en flott kjærlighetserklæring, som garantert gir suksess. Se vårt utvalg av  Ioaku smykker her 

Ioaku smykkene er designet i Sverige av Fanny Eek, og hun spiller på navnet sitt i smykkenavnet: I -oak -u, som i I love you, hvor elsker er byttet ut med eik. Det er store, morsomme smykker, med fargerike steiner. Og på de fleste av smykkene står det trykk, som sier for eksempel "courage" eller "belive in yourself"

Ioaku smykker

Med dette vil vi ønske dere en en romatisk Valentinesdag! Vi svarer gjerne på spørsmål her! Men spørsmål om kjærligheten er det nok andre som må ta seg av!